O NAMA

Preduzeće Produkt d.o.o je počelo sa radom 1985. godine u Banjoj Luci kao mala zanatska radnja sa prozvodnom linijom od samo jednog  proizvoda.

Nakon tridesetogodišnjeg poslovanja, preduzeće je od male zantaske radnje preraslo u ozbiljnu firmu koja svoju djelatnost izvodi na površini od preko 1000 m², a planira se i proširenje poslovnog prostora. U preduzeću je zaposleno oko 20 radnika.

Osnovni poslovni ciljevi našeg preduzeća su povećanje proizvodnje, proširenje proizvodnog prostora, nabavka novih mašina, kao i proširenje ponude novim proizvodima.

Osnovna djelatnost preduzeća je proizvodnja metalnih, drvenih i PVC karniša, kao i ostalih pratećih proizvoda. Svi proizvodi su vrhunskog dizajna, izrađeni od kvalitetnih materijala..

Naše poslovanje konstantno raste zahvaljujući ujednačenom kvalitetu i dobroj ponudi proizvoda.Potvrda toga je  zadovoljno tržište i povjerenje velikog broja kupaca.

Sa željom da se stvore proizvodi visokog kvaliteta i dobre estetske i funkcionalne vrijednosti,  prilikom prozvodnje strogo vodimo računa da svaki od naših proizvoda zadovoljava sve te zahtjeve.

Potvrda dobrog odnosa funkcionalnosti, kvalitete, estetike i cijene je zadovoljno tržište koje imamo širom Bosne i Hercegovine, u zemljama regiona i šire.

Vodeće smo regionalno preduzeće za proizvodnju karniša.